Truck & Trailer Groep Rijnmond

Per 1 maart 2016 is Truck & Trailer Groep Rijnmond-Parts operationeel. Voor de ondernemingen die in eigen beheer reparatie en onderhoud aan het eigen wagenpark of aan het wagenpark van derden verzorgen, kunnen onze medewerkers deskundig adviseren en ondersteunen voor de levering van verschillende merken universele onderdelen. Vanzelfsprekend brengen wij graag via onze onderdelen routes de juiste onderdelen op tijd en kostenefficiënt bij uw werkplaats.

Uw Truck & Trailer Groep Rijnmond - Parts Contactpersonen:

Paul Engels

Bedrijfsleider

Christopher Gadsdon

Magazijnmedewerker

Gerrit van der Linde

Project Manager

Geplaatst in Geen categorie en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *